Prevent poslao 67 zaposlenika na čekanje

Bez autora
Apr 20 2010

Budući da njemački partner Prevent DEV nije platio usluge, slovenski je Prevent Global danas prestao s izvođenjem istih, zbog čega je 67 od 175 zaposlenika morao poslati na čekanje. Rok za plaćanje usluga istekao je jučer. Radnici koji su poslani na čekanje obavljali su usluge isključivo za Prevent DEV, dok su ostali nastavili s radom za ostala Preventova poduzeća. Svih 175 zaposlenika krovnog društva u ponedjeljak je primilo plaće za ožujak. Kako će otkazivanje obavljanja usluga utjecati na suradnju Preventa s njemačkim društvom, koje je jedini kupac presvlaka za automobilska sjedala Preventovih slovenskih poduzeća, nije poznato.

Prevent poslao 67 zaposlenika na čekanjeBudući da njemački partner Prevent DEV nije platio usluge, slovenski je Prevent Global danas prestao s izvođenjem istih, zbog čega je 67 od 175 zaposlenika morao poslati na čekanje.

Rok za plaćanje usluga istekao je jučer.

Radnici koji su poslani na čekanje obavljali su usluge isključivo za Prevent DEV, dok su ostali nastavili s radom za ostala Preventova poduzeća. Svih 175 zaposlenika krovnog društva u ponedjeljak je primilo plaće za ožujak.

Kako će otkazivanje obavljanja usluga utjecati na suradnju Preventa s njemačkim društvom, koje je jedini kupac presvlaka za automobilska sjedala Preventovih slovenskih poduzeća, nije poznato.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik